WEBBPRODUKTION

& UTVECKLING

Är du på jakt efter en snygg, professionell och responsiv hemsida är Lightray rätt partner för dig. Vi utvecklar skräddarsydda lösningar som genomsyras av din unika identitet.

Din externa webbavdelning

Lightray trivs i konsten att bygga från det enkla till det komplexa, och från det snygga till det ännu snyggare. Vi omfamnar utmaningar och strävar ständigt efter att höja ribban, oavsett om det handlar om att skapa en stilren grund eller att lyfta designen till nya nivåer av visuell elegans. Med vårt dedikerade team och tekniska kunnande tar vi varje steg för att föra din webbplats från imponerande till enastående.

Från idé och innehåll till design, uppbyggnad och lansering

För oss på Lightray handlar webbutveckling om att lösa dina tekniska utmaningar, stora som små. Med användarvänlighet i fokus bygger vi din webbplats i WordPress med långsiktig design och stor möjlighet till utveckling.

Innehållsproduktion och konceptutveckling

Drift, förvaltning och support

Löpande optimering och vidareutveckling

Vår kreativa process

Utifrån gemensamma strategier skapar vi skräddarsydda helhetslösningar för små och stora företag.

01

Strategi

Du kan din business bäst själv. Därför bidrar du med texter och information som vi sedan hjälper till med att sammanställa på ett bra sätt.

02

Idé & koncept

Vi gör en nulägesanalys och tar fram en grym strategi som vi presenterar för dig. Efter ditt godkännande drar vi igång!

03

Innehåll

Vi gör en grundlig sökordsanalys och tar fram de bästa sökorden för din hemsida där företaget har störst chans att ranka högt!

04

Design

Vi implementerar sökorden på din hemsida och arbetar on-page och off-page med att optimera den!

05

Uppbyggnad

Vi rapporterar månadsvis på din hemsidas prestation samt utför löpande SEO arbete enligt ditt SEO-paket.

06

Korrektur

Vi rapporterar månadsvis på din hemsidas prestation samt utför löpande SEO arbete enligt ditt SEO-paket.

06

Lansering

SEA kombinerat med SEO är en oslagbar duo! Så kan du visa potentiella kunder att ditt företag inte bara syns på annons, utan dessutom är relevant efter deras sökningar. Trovärdigheten går through the roof!

Vi hjälper dig även med

SEO

Som en fullservicebyrå inom reklam och kreativ kommunikation

Displayannonsering

Med den här typen av annonsering har du stora möjligheter att rikta och målgruppsanpassa annonseringen och på så sätt nå kunder som ännu inte har kännedom om eller sökt på dig.

Sociala medier

Vi skapar innehåll och administrerar dina kanaler för att att nå ut till en bred och specifik målgrupp på en personlig nivå.

Profilprodukter

Vi skräddarsyr profilprodukter som inte bara representerar erat varumärke på ett autentiskt sätt, utan också engagerar och överraskar mottagarna.

Trycksaker

Vi formger alla sorters trycksaker till företaget. Allt från visitkort till storformat. Vad har du på gång?

Varumärkesutveckling

Vårt mål är att leda varje projekt till framgång genom noggrann analys, insiktsfull strategi och konsekvent mätning av resultat.

Nyhetsbrev

Tillsammans skapar ett värdefullt och relevant innehåll i dina e-postutskick. En effektiv kommunikationskanal som ökar dina chanser att engagera och inspirera dina befintliga kunder.

Strategi

Utifrån gemensamma strategier skapar vi skräddarsydda projektlösningar för små och stora företag.

Ljudbilder

Med en unik blandning av teknisk expertis och konstnärlig vision ger vi dina projekt ljudlandskap som inte bara hörs, utan också känns.

Röstinspelning

Med vårt dedikerade team skapar vi enastående röstinspelningar för voice-over och poddproduktion och tar vi din berättelse till nya höjder.

Webbproduktion

Är du på jakt efter en snygg, professionell och responsiv hemsida är Lightray rätt partner för dig! Vi utvecklar skräddarsydda lösningar som genomsyras av din unika identitet.

Grafisk formgivning

Vi designar ditt innehåll på ett snyggt och relevant sätt som underlättar för din målgrupp att hitta fram till dig!

Animering

Behöver du en informations- eller instruktionsfilm, eller realistiska skildringar av en produkt eller en funktion? Vi animerade filmer i både 2D och 3D som engagerar din målgrupp!

Film och video

Rörligt material är det mest effektiva sättet att skapa engagemang och synlighet på olika plattformar! Vi jobbar både med filmkamera, drönare och animering för att skapa ditt innehåll.

Foto

När du skall presentera dina produkter eller tjänster i professionella kanaler är det värt att få hjälp av en yrkesskicklig fotograf. Med rätt kamera, ljus och vinklar levererar vi bilder av högsta upplösning och kvalitet.

SEO

En välgjord sökmotoroptimering och SEO strategi kan hjälpa din webbplats att få mycket mer trafik genom att den visas högre upp i Googles sökresultat.

Content- & Copywriting

Det behövs olika typer av text i olika kanaler och för olika syften. Vi hjälper dig med produkt-beskrivningar, annonstexter och säljande texter.

Hostingpaket

Innan du kan komma igång med din hemsida behöver du välja ett webbhotell – en plats som din hemsida hyr för att kunna synas på internet.

Serviceavtal

Med vårt serviceavtal ser vi till att din webbplats är kontinuerligt uppdaterad och säker.

Anders_Lundin2

Hör av dig!

Vill du bolla en idé eller veta mer om hur vi jobbar? Hör av dig till mig via formuläret nedan. // Anders Lundin, filmskapare

Kontaktformulär