STRATEGI &

INSIKT

Projektledning är en konst som kräver precision, planering och engagemang. Vårt mål är att leda varje projekt till framgång genom noggrann analys, insiktsfull marknadsföringsstrategi och konsekvent mätning av resultat.

Projektledning med fokus på insikt och framgång!

Projektets faser

Utifrån gemensamma marknadsföringsstrategier skapar vi skräddarsydda projektlösningar för små och stora företag.

01

Insikt

Insikt är kärnan i varje projekt som Lightray leder. Att skapa en djup förståelse för både interna och externa faktorer möjliggör välgrundade beslut och bättre resursallokering. Genom att involvera teamet och intressenter och uppmuntra till öppen kommunikation vill vi främja en atmosfär av samarbete och kreativitet, vilket resulterar i innovativa lösningar och starkare resultat.

02

Analys

Varje projekt inleds med analys – en grundläggande princip som Lightray alltid strävar efter att följa. Att förstå projektets omfattning, utmaningar och möjligheter är avgörande för att skapa en solid grund för hela processen. Genom att noga undersöka och definiera projektets krav och mål kan vårt team skapa en tydlig strategi som vägleder projektet genom varje steg.

03

Strategi

En tydlig och stringent strategi är signatur i Lightrays arbete. Vi ser till att varje steg i projektet är inriktat på att nå de övergripande målen. Genom att definiera klara riktlinjer och följa dem konsekvent undviker vi onödig förvirring och osäkerhet. Denna metodik skapar inte bara struktur, utan ger också möjlighet att effektivt hantera eventuella hinder som kan uppstå längs vägen.

04

Genomförande

I genomförandet av varje projekt sätter vi transparens, vision om hög kvalitet och kompetens i centrum. Transparens är en grundläggande princip som genomsyrar varje steg av projektet. Det innebär öppen och ärlig kommunikation inom teamet och gentemot våra uppdragsgivare.

05

Uppföljning

Ett projekt är inte fullbordat förrän dess resultat har mätts och utvärderats. Vi inser vikten av att utvärdera projektets framgång och jämföra resultatet med de ursprungliga målen och strategin.

06

Insikt

Utvärderingsfasen ger inte bara insikter i projektets prestanda, utan det skapar också en möjlighet att lära sig av erfarenheter och göra justeringar inför framtida projekt.

Vi hjälper dig även med

SEO

Som en fullservicebyrå inom reklam och kreativ kommunikation

Displayannonsering

Med den här typen av annonsering har du stora möjligheter att rikta och målgruppsanpassa annonseringen och på så sätt nå kunder som ännu inte har kännedom om eller sökt på dig.

Sociala medier

Vi skapar innehåll och administrerar dina kanaler för att att nå ut till en bred och specifik målgrupp på en personlig nivå.

Profilprodukter

Vi skräddarsyr profilprodukter som inte bara representerar erat varumärke på ett autentiskt sätt, utan också engagerar och överraskar mottagarna.

Trycksaker

Vi formger alla sorters trycksaker till företaget. Allt från visitkort till storformat. Vad har du på gång?

Varumärkesutveckling

Vårt mål är att leda varje projekt till framgång genom noggrann analys, insiktsfull strategi och konsekvent mätning av resultat.

Nyhetsbrev

Tillsammans skapar ett värdefullt och relevant innehåll i dina e-postutskick. En effektiv kommunikationskanal som ökar dina chanser att engagera och inspirera dina befintliga kunder.

Strategi

Utifrån gemensamma strategier skapar vi skräddarsydda projektlösningar för små och stora företag.

Ljudbilder

Med en unik blandning av teknisk expertis och konstnärlig vision ger vi dina projekt ljudlandskap som inte bara hörs, utan också känns.

Röstinspelning

Med vårt dedikerade team skapar vi enastående röstinspelningar för voice-over och poddproduktion och tar vi din berättelse till nya höjder.

Webbproduktion

Är du på jakt efter en snygg, professionell och responsiv hemsida är Lightray rätt partner för dig! Vi utvecklar skräddarsydda lösningar som genomsyras av din unika identitet.

Grafisk formgivning

Vi designar ditt innehåll på ett snyggt och relevant sätt som underlättar för din målgrupp att hitta fram till dig!

Animering

Behöver du en informations- eller instruktionsfilm, eller realistiska skildringar av en produkt eller en funktion? Vi animerade filmer i både 2D och 3D som engagerar din målgrupp!

Film och video

Rörligt material är det mest effektiva sättet att skapa engagemang och synlighet på olika plattformar! Vi jobbar både med filmkamera, drönare och animering för att skapa ditt innehåll.

Foto

När du skall presentera dina produkter eller tjänster i professionella kanaler är det värt att få hjälp av en yrkesskicklig fotograf. Med rätt kamera, ljus och vinklar levererar vi bilder av högsta upplösning och kvalitet.

SEO

En välgjord sökmotoroptimering och SEO strategi kan hjälpa din webbplats att få mycket mer trafik genom att den visas högre upp i Googles sökresultat.

Content- & Copywriting

Det behövs olika typer av text i olika kanaler och för olika syften. Vi hjälper dig med produkt-beskrivningar, annonstexter och säljande texter.

Hostingpaket

Innan du kan komma igång med din hemsida behöver du välja ett webbhotell – en plats som din hemsida hyr för att kunna synas på internet.

Serviceavtal

Med vårt serviceavtal ser vi till att din webbplats är kontinuerligt uppdaterad och säker.

Louise Morberg

Hör av dig!

Vill du bolla en idé eller veta mer om hur vi jobbar? Hör av dig till mig via formuläret nedan. // Louise Morberg Projektledare

Kontaktformulär