E-MAIL-

MARKNADSFÖRING

Att arbeta med befintliga kunder ger dig en unik möjlighet att bygga på det förtroende och den lojalitet som redan existerar. Ett av de mest kraftfulla verktygen för att göra detta är e-mailmarknadsföring

Styrkan i befintliga kundrelationer

I en tid då kundupplevelsen är i centrum för framgångsrik marknadsföring, är att bygga och utveckla befintliga kundrelationer avgörande. Genom att använda e-mailmarknadsföring som ett verktyg skapar vi en personlig och effektiv kommunikationskanal som ökar dina chanser att engagera och inspirera dina befintliga kunder med hjälp av bland annat nyhetsbrev. E-mailmarknadsföring är mer än bara ett verktyg; det är en möjlighet att bygga starka och långvariga relationer som gynnar både ditt företag och dina kunder.

Vår arbetsprocess

01

Segmentering

Vi hjälper dig dela upp din kundbas i olika segment baserat på faktorer som tidigare köp, preferenser, demografi och interaktioner. Detta gör det möjligt att skicka relevanta meddelanden som talar direkt till varje kunds intressen.

02

Anpassning

Att skapa personliga och relevanta upplevelser är nyckeln till att bygga en stark koppling till din publik. Vi anpassar innehållet baserat på deras tidigare köp eller interaktioner och erbjuder skräddarsydda rekommendationer.

03

Innehåll

Tillsammans skapar ett värdefullt och relevant innehåll i dina e-postmeddelanden. Det kan vara produktinformation, användbara tips och tricks, exklusiva erbjudanden eller nyheter om ditt företag.

04

Call to action

Vi hjälper dig att vara tydlig med vad du vill att kunden ska göra efter att ha läst e-posten. Med klara och lockande Call To Action-knappar styr vi kunderna till att utföra önskade åtgärder, såsom att göra ett köp, anmäla sig till en workshop eller dela med sig av feedback.

05

Mätning

Vi  mäter kontinuerligt hur din kampanj tas emot. Utifrån insamlad data kan vi göra små förändringar för att trimma in ditt budskap och på så sätt optimera utskicken över tid.

Vi hjälper dig även med

SEO

Som en fullservicebyrå inom reklam och kreativ kommunikation

Displayannonsering

Med den här typen av annonsering har du stora möjligheter att rikta och målgruppsanpassa annonseringen och på så sätt nå kunder som ännu inte har kännedom om eller sökt på dig.

Sociala medier

Vi skapar innehåll och administrerar dina kanaler för att att nå ut till en bred och specifik målgrupp på en personlig nivå.

Profilprodukter

Vi skräddarsyr profilprodukter som inte bara representerar erat varumärke på ett autentiskt sätt, utan också engagerar och överraskar mottagarna.

Trycksaker

Vi formger alla sorters trycksaker till företaget. Allt från visitkort till storformat. Vad har du på gång?

Varumärkesutveckling

Vårt mål är att leda varje projekt till framgång genom noggrann analys, insiktsfull strategi och konsekvent mätning av resultat.

Nyhetsbrev

Tillsammans skapar ett värdefullt och relevant innehåll i dina e-postutskick. En effektiv kommunikationskanal som ökar dina chanser att engagera och inspirera dina befintliga kunder.

Strategi

Utifrån gemensamma strategier skapar vi skräddarsydda projektlösningar för små och stora företag.

Ljudbilder

Med en unik blandning av teknisk expertis och konstnärlig vision ger vi dina projekt ljudlandskap som inte bara hörs, utan också känns.

Röstinspelning

Med vårt dedikerade team skapar vi enastående röstinspelningar för voice-over och poddproduktion och tar vi din berättelse till nya höjder.

Webbproduktion

Är du på jakt efter en snygg, professionell och responsiv hemsida är Lightray rätt partner för dig! Vi utvecklar skräddarsydda lösningar som genomsyras av din unika identitet.

Grafisk formgivning

Vi designar ditt innehåll på ett snyggt och relevant sätt som underlättar för din målgrupp att hitta fram till dig!

Animering

Behöver du en informations- eller instruktionsfilm, eller realistiska skildringar av en produkt eller en funktion? Vi animerade filmer i både 2D och 3D som engagerar din målgrupp!

Film och video

Rörligt material är det mest effektiva sättet att skapa engagemang och synlighet på olika plattformar! Vi jobbar både med filmkamera, drönare och animering för att skapa ditt innehåll.

Foto

När du skall presentera dina produkter eller tjänster i professionella kanaler är det värt att få hjälp av en yrkesskicklig fotograf. Med rätt kamera, ljus och vinklar levererar vi bilder av högsta upplösning och kvalitet.

SEO

En välgjord sökmotoroptimering och SEO strategi kan hjälpa din webbplats att få mycket mer trafik genom att den visas högre upp i Googles sökresultat.

Content- & Copywriting

Det behövs olika typer av text i olika kanaler och för olika syften. Vi hjälper dig med produkt-beskrivningar, annonstexter och säljande texter.

Hostingpaket

Innan du kan komma igång med din hemsida behöver du välja ett webbhotell – en plats som din hemsida hyr för att kunna synas på internet.

Serviceavtal

Med vårt serviceavtal ser vi till att din webbplats är kontinuerligt uppdaterad och säker.

Hanna Petersson

Hör av dig!

Vill du bolla en idé eller veta mer om hur vi jobbar? Hör av dig till mig via formuläret nedan. // Hanna Petersson - SEO

Kontaktformulär