TEXT &

ÖVERSÄTTNING

Letar du efter en copywriter som fångar ditt företags tonalitet? Vi hjälper dig att ta fram allt från kreativa berättelser till tekniska dokument som vi även översätter till de flesta språk. Lightray är den ultimata partnern för att producera ett imponerande och effektivt innehåll.

Tillväxt med rätt text

En stor del av innehållet i dina kanaler är text, men det behövs olika typer av text i olika sammanhang och för olika syften. Det kan vara produktbeskrivningar, berättelser, annonstexter, informerande eller säljande texter.

Contentwriting

Vi producerar innehållstexter till dina kanaler efter dina behov och önskemål.

Det kallas Contentwriting. Det kan vara texter till exempelvis en hemsida eller sociala medier. Det innefattar också att skriva eller redigera manus till en film eller podd, liksom författande av produktbeskrivningar eller redaktionella artiklar.

Copywriting

Behöver du en säljande text för att locka nya medlemmar eller behöver du en reklamtext för en ny kampanj? Vi jobbar med copywriting – texter som skrivs i kommersiellt syfte för ökad varumärkesmedvetenhet. Vår copywriter skriver texter som fångar läsarens intresse och påverka tankar och känslor i en viss riktning. Målet med texten är att övertyga personen att till exempel bli medlem i din klubb eller att köpa din produkt.

Översättning

I en alltmer globaliserad värld är möjligheterna att kommunicera över språkgränserna avgörande för företag och organisationers framgång. För att nå en bredare publik, etablera internationella partnerskap och nå ut till människor från olika kulturer och språkliga bakgrunder kan professionell översättning vara en nyckelkomponent för att nå framgång.

Vi översätter eller författar nya texter på flera olika språk för dina ändamål. Hör av dig så berättar vi mer!

Vi hjälper dig även med

SEO

Som en fullservicebyrå inom reklam och kreativ kommunikation

Displayannonsering

Med den här typen av annonsering har du stora möjligheter att rikta och målgruppsanpassa annonseringen och på så sätt nå kunder som ännu inte har kännedom om eller sökt på dig.

Sociala medier

Vi skapar innehåll och administrerar dina kanaler för att att nå ut till en bred och specifik målgrupp på en personlig nivå.

Profilprodukter

Vi skräddarsyr profilprodukter som inte bara representerar erat varumärke på ett autentiskt sätt, utan också engagerar och överraskar mottagarna.

Trycksaker

Vi formger alla sorters trycksaker till företaget. Allt från visitkort till storformat. Vad har du på gång?

Varumärkesutveckling

Vårt mål är att leda varje projekt till framgång genom noggrann analys, insiktsfull strategi och konsekvent mätning av resultat.

Nyhetsbrev

Tillsammans skapar ett värdefullt och relevant innehåll i dina e-postutskick. En effektiv kommunikationskanal som ökar dina chanser att engagera och inspirera dina befintliga kunder.

Strategi

Utifrån gemensamma strategier skapar vi skräddarsydda projektlösningar för små och stora företag.

Ljudbilder

Med en unik blandning av teknisk expertis och konstnärlig vision ger vi dina projekt ljudlandskap som inte bara hörs, utan också känns.

Röstinspelning

Med vårt dedikerade team skapar vi enastående röstinspelningar för voice-over och poddproduktion och tar vi din berättelse till nya höjder.

Webbproduktion

Är du på jakt efter en snygg, professionell och responsiv hemsida är Lightray rätt partner för dig! Vi utvecklar skräddarsydda lösningar som genomsyras av din unika identitet.

Grafisk formgivning

Vi designar ditt innehåll på ett snyggt och relevant sätt som underlättar för din målgrupp att hitta fram till dig!

Animering

Behöver du en informations- eller instruktionsfilm, eller realistiska skildringar av en produkt eller en funktion? Vi animerade filmer i både 2D och 3D som engagerar din målgrupp!

Film och video

Rörligt material är det mest effektiva sättet att skapa engagemang och synlighet på olika plattformar! Vi jobbar både med filmkamera, drönare och animering för att skapa ditt innehåll.

Foto

När du skall presentera dina produkter eller tjänster i professionella kanaler är det värt att få hjälp av en yrkesskicklig fotograf. Med rätt kamera, ljus och vinklar levererar vi bilder av högsta upplösning och kvalitet.

SEO

En välgjord sökmotoroptimering och SEO strategi kan hjälpa din webbplats att få mycket mer trafik genom att den visas högre upp i Googles sökresultat.

Content- & Copywriting

Det behövs olika typer av text i olika kanaler och för olika syften. Vi hjälper dig med produkt-beskrivningar, annonstexter och säljande texter.

Hostingpaket

Innan du kan komma igång med din hemsida behöver du välja ett webbhotell – en plats som din hemsida hyr för att kunna synas på internet.

Serviceavtal

Med vårt serviceavtal ser vi till att din webbplats är kontinuerligt uppdaterad och säker.

Louise Morberg

Hör av dig!

Vill du bolla en idé eller veta mer om hur vi jobbar? Hör av dig till mig via formuläret nedan. // Louise Morberg Projektledare

Kontaktformulär