SOCIALA

MEDIER

I en tid då människor är ständigt anslutna till sina digitala enheter, är sociala medier en oslagbar plattform för att bygga starka relationer och nå ut med budskap.

En oslagbar plattform

Genom en genomtänkt och återkommande närvaro på sociala medier kan vi bygga starka varumärken, öka försäljningen och skapa långvariga kundrelationer. Som din externa webbavdelningens administrerar vi dina kanaler för att att nå ut till en bred och specifik målgrupp på en personlig nivå.

Medieplanering

Första steget är att skapa en strategisk medieplan. Tillsammans definierar syften och mål med närvaron på dina sociala medier.

Vill vi öka varumärkeskännedomen, driva trafik till din webbplats eller öka försäljningen?

Målgruppsanalys

En noggrann förståelse för din målgrupp är avgörande. Genom djupgående målgruppsanalys identifierar vi deras preferenser, beteenden och intressen.

Utifrån detta kan vi sedan skapa relevant och engagerande innehåll som talar direkt till målgruppen.

Val av kanal

Varje social medieplattform har sin egen unika publik och tonalitet. Vi väljer den plattform som bäst passar din målgrupp och ditt budskap.

Instagram kan vara perfekt för visuellt inriktat innehåll, medan Facebook kan vara bättre för mer informativa inlägg.

Innehållsstrategi

Vi skapar en innehållsstrategi som omfattar olika typer av inlägg, såsom bilder, videor och användargenererat innehåll.

Innehållet blir både informativt och underhållande, samtidigt som det speglar din varumärkesidentitet och engagerar din målgrupp.

Annonsering

Annonsering på sociala medier är ett kraftfullt sätt att nå ut till en bredare publik och öka din synlighet.

Vi är vana användare av plattformarnas annonseringsverktyg för att skapa målinriktade annonser som når rätt målgrupp vid rätt tidpunkt.

Uppföljning

Medieplanering

Vi mäter och analyserar resultaten av aktiviteterna på dina sociala medier och använder statistiken för att utvärdera prestanda, och justera strategin vid behov.

”Genom sociala medier blir varje klick en möjlighet, varje gilla en röst och varje delning en revolution.”

Vi hjälper dig även med

SEO

Som en fullservicebyrå inom reklam och kreativ kommunikation

Displayannonsering

Med den här typen av annonsering har du stora möjligheter att rikta och målgruppsanpassa annonseringen och på så sätt nå kunder som ännu inte har kännedom om eller sökt på dig.

Sociala medier

Vi skapar innehåll och administrerar dina kanaler för att att nå ut till en bred och specifik målgrupp på en personlig nivå.

Profilprodukter

Vi skräddarsyr profilprodukter som inte bara representerar erat varumärke på ett autentiskt sätt, utan också engagerar och överraskar mottagarna.

Trycksaker

Vi formger alla sorters trycksaker till företaget. Allt från visitkort till storformat. Vad har du på gång?

Varumärkesutveckling

Vårt mål är att leda varje projekt till framgång genom noggrann analys, insiktsfull strategi och konsekvent mätning av resultat.

Nyhetsbrev

Tillsammans skapar ett värdefullt och relevant innehåll i dina e-postutskick. En effektiv kommunikationskanal som ökar dina chanser att engagera och inspirera dina befintliga kunder.

Strategi

Utifrån gemensamma strategier skapar vi skräddarsydda projektlösningar för små och stora företag.

Ljudbilder

Med en unik blandning av teknisk expertis och konstnärlig vision ger vi dina projekt ljudlandskap som inte bara hörs, utan också känns.

Röstinspelning

Med vårt dedikerade team skapar vi enastående röstinspelningar för voice-over och poddproduktion och tar vi din berättelse till nya höjder.

Webbproduktion

Är du på jakt efter en snygg, professionell och responsiv hemsida är Lightray rätt partner för dig! Vi utvecklar skräddarsydda lösningar som genomsyras av din unika identitet.

Grafisk formgivning

Vi designar ditt innehåll på ett snyggt och relevant sätt som underlättar för din målgrupp att hitta fram till dig!

Animering

Behöver du en informations- eller instruktionsfilm, eller realistiska skildringar av en produkt eller en funktion? Vi animerade filmer i både 2D och 3D som engagerar din målgrupp!

Film och video

Rörligt material är det mest effektiva sättet att skapa engagemang och synlighet på olika plattformar! Vi jobbar både med filmkamera, drönare och animering för att skapa ditt innehåll.

Foto

När du skall presentera dina produkter eller tjänster i professionella kanaler är det värt att få hjälp av en yrkesskicklig fotograf. Med rätt kamera, ljus och vinklar levererar vi bilder av högsta upplösning och kvalitet.

SEO

En välgjord sökmotoroptimering och SEO strategi kan hjälpa din webbplats att få mycket mer trafik genom att den visas högre upp i Googles sökresultat.

Content- & Copywriting

Det behövs olika typer av text i olika kanaler och för olika syften. Vi hjälper dig med produkt-beskrivningar, annonstexter och säljande texter.

Hostingpaket

Innan du kan komma igång med din hemsida behöver du välja ett webbhotell – en plats som din hemsida hyr för att kunna synas på internet.

Serviceavtal

Med vårt serviceavtal ser vi till att din webbplats är kontinuerligt uppdaterad och säker.

Hanna Petersson

Hör av dig!

Vill du bolla en idé eller veta mer om hur vi jobbar? Hör av dig till mig via formuläret nedan. // Hanna Petersson - SEO

Kontaktformulär