TRYCKSAKER

& STORFORMAT

Vem, var, hur, när och varför? Vi hjälper dig definiera ditt budskap och utformar din produkt så den genererar intryck, reflektion och handling hos mottagaren.

Där tradition
och innovation möts

I kombination med din digitala marknadsföring är de traditionella formaten ofta en viktig komponent i din varumärkesprofilering. Det bästa av två världar helt enkelt!

Vi formger alla sorters trycksaker till företaget. Allt från visitkort till storformat. Vad har du på gång?

Trycksaker

En folder, flygblad, affisch eller visitkort? Ibland kan en liten trycksak få stor betydelse.

Skyltar

Vi har producerat skyltar i alla tänkbara former till alla möjliga sammanhang. Dags för en ny banderoll, bordskylt eller något annat roligt? We got you!

Mässprodukter

Ska du delta på en mässa, arrangera ett event eller behöver du kanske en skylt till ditt marknadsstånd? Vi designar vepor, roll-ups och mer därtill som utmärker dig i vimlet.

Och mycket mer…

Vi älskar att skapa annorlunda lösningar på annorlunda idéer.

”Ibland kan en liten trycksak få stor betydelse”

Vår kreativa process

Genom nära samarbeten med lokala tryckerier är vi med dig hela vägen från idé till färdig produkt.

0%

STEG 1

Text & bild

Du kan din business bäst själv. Därför bidrar du med texter och information som vi sedan hjälper till med att sammanställa på ett bra sätt.

0%

STEG 2

Design

Har du egna passande bilder du vill använda gör vi det gärna, annars finns bildbanker där vi kan hitta utmärkta bilder. I vårt team finns även duktiga fotografer som gärna hjälper dig med din egen bildbank.

0%

STEG 3

Korrektur

Vi väljer en passande design för din business som (om du vill) kan skräddarsys och förändras med färger, typsnitt och designelement enligt dina egna önskemål.

0%

STEG 4

Leverans

Nu har ett helt unikt original har tagit form som vi levererar till dig digitalt. Om du önskar håller vi i kontakten med tryckeriet eller hjälper dig vidare till rätt leverantör.

Vi hjälper dig även med

SEO

Som en fullservicebyrå inom reklam och kreativ kommunikation

Displayannonsering

Med den här typen av annonsering har du stora möjligheter att rikta och målgruppsanpassa annonseringen och på så sätt nå kunder som ännu inte har kännedom om eller sökt på dig.

Sociala medier

Vi skapar innehåll och administrerar dina kanaler för att att nå ut till en bred och specifik målgrupp på en personlig nivå.

Profilprodukter

Vi skräddarsyr profilprodukter som inte bara representerar erat varumärke på ett autentiskt sätt, utan också engagerar och överraskar mottagarna.

Trycksaker

Vi formger alla sorters trycksaker till företaget. Allt från visitkort till storformat. Vad har du på gång?

Varumärkesutveckling

Vårt mål är att leda varje projekt till framgång genom noggrann analys, insiktsfull strategi och konsekvent mätning av resultat.

Nyhetsbrev

Tillsammans skapar ett värdefullt och relevant innehåll i dina e-postutskick. En effektiv kommunikationskanal som ökar dina chanser att engagera och inspirera dina befintliga kunder.

Strategi

Utifrån gemensamma strategier skapar vi skräddarsydda projektlösningar för små och stora företag.

Ljudbilder

Med en unik blandning av teknisk expertis och konstnärlig vision ger vi dina projekt ljudlandskap som inte bara hörs, utan också känns.

Röstinspelning

Med vårt dedikerade team skapar vi enastående röstinspelningar för voice-over och poddproduktion och tar vi din berättelse till nya höjder.

Webbproduktion

Är du på jakt efter en snygg, professionell och responsiv hemsida är Lightray rätt partner för dig! Vi utvecklar skräddarsydda lösningar som genomsyras av din unika identitet.

Grafisk formgivning

Vi designar ditt innehåll på ett snyggt och relevant sätt som underlättar för din målgrupp att hitta fram till dig!

Animering

Behöver du en informations- eller instruktionsfilm, eller realistiska skildringar av en produkt eller en funktion? Vi animerade filmer i både 2D och 3D som engagerar din målgrupp!

Film och video

Rörligt material är det mest effektiva sättet att skapa engagemang och synlighet på olika plattformar! Vi jobbar både med filmkamera, drönare och animering för att skapa ditt innehåll.

Foto

När du skall presentera dina produkter eller tjänster i professionella kanaler är det värt att få hjälp av en yrkesskicklig fotograf. Med rätt kamera, ljus och vinklar levererar vi bilder av högsta upplösning och kvalitet.

SEO

En välgjord sökmotoroptimering och SEO strategi kan hjälpa din webbplats att få mycket mer trafik genom att den visas högre upp i Googles sökresultat.

Content- & Copywriting

Det behövs olika typer av text i olika kanaler och för olika syften. Vi hjälper dig med produkt-beskrivningar, annonstexter och säljande texter.

Hostingpaket

Innan du kan komma igång med din hemsida behöver du välja ett webbhotell – en plats som din hemsida hyr för att kunna synas på internet.

Serviceavtal

Med vårt serviceavtal ser vi till att din webbplats är kontinuerligt uppdaterad och säker.

Anders_Lundin2

Hör av dig!

Vill du bolla en idé eller veta mer om hur vi jobbar? Hör av dig till mig via formuläret nedan. // Anders Lundin, filmskapare

Kontaktformulär