PROFIL-

PRODUKTER

Med profilprodukter blir ditt varumärke inte bara synligt utan även kännbart. Produkterna skapar en känsla av samhörighet och gör att din målgrupp bär med sig din budskap med stil.

Produkter för bestående intryck

I den ständigt föränderliga världen av marknadsföring och varumärkesbyggande är vi en pålitlig partner för företag som strävar efter att göra bestående intryck. Vi skräddarsyr profilprodukter som inte bara representerar erat varumärke på ett autentiskt sätt, utan också engagerar och överraskar mottagarna. Profilprodukter skall inte bara vara visuellt tilltalande, utan också anpassade för att kommunicera rätt budskap – oavsett om det handlar om att skapa eleganta och professionella klädesplagg, praktiska kontorsartiklar eller minnesvärda giveaways för evenemang.

Alla goda ting är tre

Varför ska man använda sig av profilprodukter? 
Här är tre bra anledningar:

Tydlighet
Profilkläder på de anställda skapar tydlighet mot kunden, det är tryggt att veta vem man skall fråga. Att ha profilprodukter på kontoret såsom pennor och muggar inger en känsla av professionalitet både för de anställda och för kunden som gästar kontoret, det är tydligt vem man jobbar för eller besöker.

Känslor
Man blir alltid glad av att få en gåva! Genom att ge bort profilprodukter som gåvor förknippas företaget med en positiv känsla. Detta kan exempelvis vara plåster eller godis med profilpapper.

Minnen
Om profilprodukten kan användas av mottagaren under en längre tid, blir också profileringen synlig under samma period. En sådan produkt kan exempelvis vara en vattenflaska eller en tygkasse. Mottagaren kommer att komma ihåg företaget och chansen ökar för att personen återkommer – kanske år senare!

Vi hjälper dig även med

SEO

Som en fullservicebyrå inom reklam och kreativ kommunikation

Displayannonsering

Med den här typen av annonsering har du stora möjligheter att rikta och målgruppsanpassa annonseringen och på så sätt nå kunder som ännu inte har kännedom om eller sökt på dig.

Sociala medier

Vi skapar innehåll och administrerar dina kanaler för att att nå ut till en bred och specifik målgrupp på en personlig nivå.

Profilprodukter

Vi skräddarsyr profilprodukter som inte bara representerar erat varumärke på ett autentiskt sätt, utan också engagerar och överraskar mottagarna.

Trycksaker

Vi formger alla sorters trycksaker till företaget. Allt från visitkort till storformat. Vad har du på gång?

Varumärkesutveckling

Vårt mål är att leda varje projekt till framgång genom noggrann analys, insiktsfull strategi och konsekvent mätning av resultat.

Nyhetsbrev

Tillsammans skapar ett värdefullt och relevant innehåll i dina e-postutskick. En effektiv kommunikationskanal som ökar dina chanser att engagera och inspirera dina befintliga kunder.

Strategi

Utifrån gemensamma strategier skapar vi skräddarsydda projektlösningar för små och stora företag.

Ljudbilder

Med en unik blandning av teknisk expertis och konstnärlig vision ger vi dina projekt ljudlandskap som inte bara hörs, utan också känns.

Röstinspelning

Med vårt dedikerade team skapar vi enastående röstinspelningar för voice-over och poddproduktion och tar vi din berättelse till nya höjder.

Webbproduktion

Är du på jakt efter en snygg, professionell och responsiv hemsida är Lightray rätt partner för dig! Vi utvecklar skräddarsydda lösningar som genomsyras av din unika identitet.

Grafisk formgivning

Vi designar ditt innehåll på ett snyggt och relevant sätt som underlättar för din målgrupp att hitta fram till dig!

Animering

Behöver du en informations- eller instruktionsfilm, eller realistiska skildringar av en produkt eller en funktion? Vi animerade filmer i både 2D och 3D som engagerar din målgrupp!

Film och video

Rörligt material är det mest effektiva sättet att skapa engagemang och synlighet på olika plattformar! Vi jobbar både med filmkamera, drönare och animering för att skapa ditt innehåll.

Foto

När du skall presentera dina produkter eller tjänster i professionella kanaler är det värt att få hjälp av en yrkesskicklig fotograf. Med rätt kamera, ljus och vinklar levererar vi bilder av högsta upplösning och kvalitet.

SEO

En välgjord sökmotoroptimering och SEO strategi kan hjälpa din webbplats att få mycket mer trafik genom att den visas högre upp i Googles sökresultat.

Content- & Copywriting

Det behövs olika typer av text i olika kanaler och för olika syften. Vi hjälper dig med produkt-beskrivningar, annonstexter och säljande texter.

Hostingpaket

Innan du kan komma igång med din hemsida behöver du välja ett webbhotell – en plats som din hemsida hyr för att kunna synas på internet.

Serviceavtal

Med vårt serviceavtal ser vi till att din webbplats är kontinuerligt uppdaterad och säker.

Ronja Wigertz

Hör av dig!

Vill du bolla en idé eller veta mer om hur vi jobbar? Hör av dig till mig via formuläret nedan. // Digital Producent

Kontaktformulär