SÖKMOTORS-

MARKNADSFÖRING

Hur ofta klickar du vidare till sida 2, 3 eller 4 på Googles sökresultat? Inte så ofta! 

Med en välgjord sökmotoroptimering och SEO strategi, gjord av en pålitlig SEO-byrå, kan din webbplats få mycket mer trafik genom att den visas högre upp i Googles sökresultat.

När ditt erbjudande blir prioriterat

Sökmotormarknadsföring borde ha hög prioritet i din marknadsföringsplan. Genom att synas direkt när dina kunder letar efter tjänsterna eller produkterna du säljer ökar du chansen för försäljning avsevärt!

Denna SEO-byrån vill att ditt företag ska ha de bästa förutsättningarna för att lyckas riktigt bra, vad säger du?

För dig som vill

öka din ROI

Givetvis vill du att dina investeringar i marknadsföring ska vara lönsamma. Med hjälp av SEO kan du öka antalet klick på din hemsida vilket i sin tur ökar chansen för fler konverteringar!

öka trovärdigheten

SEO hjälper dig att bygga trovärdighet. De sidorna som rankar högst upp är generellt ansedda som mest trovärdiga och av högst kvalitet. Det betyder att du, genom att fokusera på din sajts innehåll och kvalitet, kan öka ditt företags trovärdighet och på så sätt hitta fler kunder. Till exempel, om du kombinerar SEO med annonsering visar du att ditt företag är trovärdigt eftersom du inte “bara” betalar för att din annons ska visas, utan sidan visas för att den är mest relevant.

spara pengar på marknadsföring

Eftersom SEO inte kostar per klick, utan snarare i egen tid, kan du effektivisera dina utgifter för marknadsföring. Fokusera på att ta fram bra, relevant innehåll för dina potentiella kunder och optimera din sajt så har du kommit en bra bit på vägen!

FAQ

SEM består av två komponenter, sökmotoroptimering (SEO) och sökmotorannonsering (SEA). Tillsammans är de kraftfulla verktyg som du som företagare i dagens digitala värld inte klarar dig utan!

SEO ser till att din sida syns i Googles organiska sökresultat. Det är ett långsiktigt, strategiskt sätt att arbeta med en hemsida så att den rankar högre upp än dina konkurrenter. SEA är annonsering i sökmotorer, där du budar på sökord för att din sida ska synas.

Hur ofta klickar du vidare till sida 2, 3 eller 4 på Googles sökresultat? Inte så ofta! 

Att din sida visas långt upp i sökresultaten är inte bara bra för ökad trafik, utan det stärker ditt varumärke eftersom det är förtroendeingivande. 

Dessutom är Google ett fantastiskt verktyg för företagsannonsering. Med en väl designad annonseringsstrategi hjälper vi dig att synas på rätt plats vid rätt tillfälle, för rätt kund.

Vi kan hjälpa dig med allt från en nulägesanalys, sökordsanalys, optimering och implementering och rapportering såväl som långsiktigt arbete. Våra paket innehåller alla delarna, och det är det optimala receptet för att lyckas riktigt bra! 

Se filmerna från Lightray Insights

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Vår kreativa process

Genom vår process hjälper vi ditt företag att synas där dina kunder finns, från första samtal till mer och bättre leads!

01

Vi tar ett möte!

Du kan ditt företag och dina kunder bäst! Därför vill vi ta ett möte för att prata om dina mål och visioner, så att vi kan ta fram den bästa strategin till ditt företag.

02

Analys & Strategi

Vi gör en nulägesanalys och tar fram en grym strategi som vi presenterar för dig. Efter ditt godkännande drar vi igång!

03

Sökordsanalys

Vi gör en grundlig sökordsanalys och tar fram de bästa sökorden för din hemsida där företaget har störst chans att ranka högt!

04

Optimering

Vi implementerar sökorden på din hemsida och arbetar on-page och off-page med att optimera den!

05

Rapportering

Vi rapporterar månadsvis på din hemsidas prestation samt utför löpande SEO arbete enligt ditt SEO-paket.

06

Annonsering

SEA kombinerat med SEO är en oslagbar duo! Så kan du visa potentiella kunder att ditt företag inte bara syns på annons, utan dessutom är relevant efter deras sökningar. Trovärdigheten går through the roof!

Våra sökordspaket

Våra paket är designade för att ge dig som kund bäst resultat!

SEO Boost

Det optimala SEO-paketet

Sökordsanalys

Implementering on-page och off-page

Rapportering och löpande arbete

 Vi gör en noggrann sökordsanalys, analyserar dina konkurrenter och implementerar både innehåll och tekniska tweaks. Sedan uppdaterar vi din sida kontinuerligt och förser dig med löpande rapporter så att du kan följa hur din sajt klättrar.

Löpande SEO

SEO-arbete varje månad

Sökordsanalys

Implementering on-page och off-page

Rapportering och löpande arbete

Detta paketet innebar löpande SEO arbete som tillval till Serviceavtal eller som fortsättning på SEO Boost. Det passar även dig som redan har gjort en sökordsanalys eller som vill sprida ut kostnaden för SEO-arbetet över en längre tid. Välj mellan Content, Tech eller både och.

SEA

För dig som vill annonsera

Sökordsanalys

Annonseringsstrategi

Rapportering och löpande arbete

Vi gör en sökordsanalys och annonseringsstrategi efter din budget. Du får dessutom rapporter kring hur dina annonser presterar månadsvis.

Vi hjälper dig även med

SEO

Som en fullservicebyrå inom reklam och kreativ kommunikation

Displayannonsering

Med den här typen av annonsering har du stora möjligheter att rikta och målgruppsanpassa annonseringen och på så sätt nå kunder som ännu inte har kännedom om eller sökt på dig.

Sociala medier

Vi skapar innehåll och administrerar dina kanaler för att att nå ut till en bred och specifik målgrupp på en personlig nivå.

Profilprodukter

Vi skräddarsyr profilprodukter som inte bara representerar erat varumärke på ett autentiskt sätt, utan också engagerar och överraskar mottagarna.

Trycksaker

Vi formger alla sorters trycksaker till företaget. Allt från visitkort till storformat. Vad har du på gång?

Varumärkesutveckling

Vårt mål är att leda varje projekt till framgång genom noggrann analys, insiktsfull strategi och konsekvent mätning av resultat.

Nyhetsbrev

Tillsammans skapar ett värdefullt och relevant innehåll i dina e-postutskick. En effektiv kommunikationskanal som ökar dina chanser att engagera och inspirera dina befintliga kunder.

Strategi

Utifrån gemensamma strategier skapar vi skräddarsydda projektlösningar för små och stora företag.

Ljudbilder

Med en unik blandning av teknisk expertis och konstnärlig vision ger vi dina projekt ljudlandskap som inte bara hörs, utan också känns.

Röstinspelning

Med vårt dedikerade team skapar vi enastående röstinspelningar för voice-over och poddproduktion och tar vi din berättelse till nya höjder.

Webbproduktion

Är du på jakt efter en snygg, professionell och responsiv hemsida är Lightray rätt partner för dig! Vi utvecklar skräddarsydda lösningar som genomsyras av din unika identitet.

Grafisk formgivning

Vi designar ditt innehåll på ett snyggt och relevant sätt som underlättar för din målgrupp att hitta fram till dig!

Animering

Behöver du en informations- eller instruktionsfilm, eller realistiska skildringar av en produkt eller en funktion? Vi animerade filmer i både 2D och 3D som engagerar din målgrupp!

Film och video

Rörligt material är det mest effektiva sättet att skapa engagemang och synlighet på olika plattformar! Vi jobbar både med filmkamera, drönare och animering för att skapa ditt innehåll.

Foto

När du skall presentera dina produkter eller tjänster i professionella kanaler är det värt att få hjälp av en yrkesskicklig fotograf. Med rätt kamera, ljus och vinklar levererar vi bilder av högsta upplösning och kvalitet.

SEO

En välgjord sökmotoroptimering och SEO strategi kan hjälpa din webbplats att få mycket mer trafik genom att den visas högre upp i Googles sökresultat.

Content- & Copywriting

Det behövs olika typer av text i olika kanaler och för olika syften. Vi hjälper dig med produkt-beskrivningar, annonstexter och säljande texter.

Hostingpaket

Innan du kan komma igång med din hemsida behöver du välja ett webbhotell – en plats som din hemsida hyr för att kunna synas på internet.

Serviceavtal

Med vårt serviceavtal ser vi till att din webbplats är kontinuerligt uppdaterad och säker.

Hanna Petersson

Hör av dig!

Vill du bolla en idé eller veta mer om hur vi jobbar? Hör av dig till mig via formuläret nedan. // Hanna Petersson - SEO

Kontaktformulär