VARUMÄRKES-

UTVECKLING

Att bygga och förvalta ett framstående varumärke är inte bara en konst utan en nödvändighet i dagens konkurrensutsatta affärsvärld.

En resa mot framtiden

Tillsammans med dig utforskar vi marknaden och utvärderar företagets nuvarande position. Genom en noggrann analys och insiktsfulla diskussioner identifierar vi de bästa vägarna framåt och skapar målsättningar som kommer att forma företagets framtid.

Vi hjälper dig att visualisera var du vill vara på marknaden. Med vårt varumärkesutvecklings-team av designers, strateger och kreativa tänkare formar vi sedan de nödvändiga elementen för att föra detta ska bli verklighet. Varumärket blir en historia berättad genom färger, former och ord, en historia som engagerar och förankrar sig i människors sinnen.

Vad är ett varumärke?

Ett varumärke är en unik symbol, namn, design, term, logotyp eller en kombination av dessa element som används för att identifiera och särskilja en produkt, tjänst eller företag från andra på marknaden.

Varumärket representerar de egenskaper, värderingar och kvaliteter som associeras med din produkten och ditt företaget. Därför är varumärkesutveckling oerhört viktigt.

Resans mål

När vi jobbar med ditt varumärke vill vi öka igenkänning och lojalitet hos dina kunder. När människor ser ditt varumärke, ska de omedelbart koppla det till den produkt eller tjänst som du företräder och de förväntningar som de har på den. Vårt mål är att ditt varumärke ska skapa ett emotionellt band med dina kunder och differentiera ditt företag från konkurrenterna.

Lightray

Besöksmål

Hos Lightray omfamnar vi mångfalden i vår klientportfölj, vi jobbar med allt från små till stora företag. Vår passion brinner starkast när vi får äran att arbeta med besöksmål – platser som berättar historier och skapar minnen.

Vår expertis sträcker sig från att utveckla fascinerande kampanjer som lyfter fram dess charm, till att designa engagerande digitala upplevelser som väcker nyfikenhet och längtan. Oavsett om det handlar om pittoreska byar, kulturella platser, eller äventyrliga resmål, är vi på Lightray dedikerade till att forma varje besöksmåls unika berättelse som lockar besökare från när och fjärran.

Vi hjälper dig även med

SEO

Som en fullservicebyrå inom reklam och kreativ kommunikation

Displayannonsering

Med den här typen av annonsering har du stora möjligheter att rikta och målgruppsanpassa annonseringen och på så sätt nå kunder som ännu inte har kännedom om eller sökt på dig.

Sociala medier

Vi skapar innehåll och administrerar dina kanaler för att att nå ut till en bred och specifik målgrupp på en personlig nivå.

Profilprodukter

Vi skräddarsyr profilprodukter som inte bara representerar erat varumärke på ett autentiskt sätt, utan också engagerar och överraskar mottagarna.

Trycksaker

Vi formger alla sorters trycksaker till företaget. Allt från visitkort till storformat. Vad har du på gång?

Varumärkesutveckling

Vårt mål är att leda varje projekt till framgång genom noggrann analys, insiktsfull strategi och konsekvent mätning av resultat.

Nyhetsbrev

Tillsammans skapar ett värdefullt och relevant innehåll i dina e-postutskick. En effektiv kommunikationskanal som ökar dina chanser att engagera och inspirera dina befintliga kunder.

Strategi

Utifrån gemensamma strategier skapar vi skräddarsydda projektlösningar för små och stora företag.

Ljudbilder

Med en unik blandning av teknisk expertis och konstnärlig vision ger vi dina projekt ljudlandskap som inte bara hörs, utan också känns.

Röstinspelning

Med vårt dedikerade team skapar vi enastående röstinspelningar för voice-over och poddproduktion och tar vi din berättelse till nya höjder.

Webbproduktion

Är du på jakt efter en snygg, professionell och responsiv hemsida är Lightray rätt partner för dig! Vi utvecklar skräddarsydda lösningar som genomsyras av din unika identitet.

Grafisk formgivning

Vi designar ditt innehåll på ett snyggt och relevant sätt som underlättar för din målgrupp att hitta fram till dig!

Animering

Behöver du en informations- eller instruktionsfilm, eller realistiska skildringar av en produkt eller en funktion? Vi animerade filmer i både 2D och 3D som engagerar din målgrupp!

Film och video

Rörligt material är det mest effektiva sättet att skapa engagemang och synlighet på olika plattformar! Vi jobbar både med filmkamera, drönare och animering för att skapa ditt innehåll.

Foto

När du skall presentera dina produkter eller tjänster i professionella kanaler är det värt att få hjälp av en yrkesskicklig fotograf. Med rätt kamera, ljus och vinklar levererar vi bilder av högsta upplösning och kvalitet.

SEO

En välgjord sökmotoroptimering och SEO strategi kan hjälpa din webbplats att få mycket mer trafik genom att den visas högre upp i Googles sökresultat.

Content- & Copywriting

Det behövs olika typer av text i olika kanaler och för olika syften. Vi hjälper dig med produkt-beskrivningar, annonstexter och säljande texter.

Hostingpaket

Innan du kan komma igång med din hemsida behöver du välja ett webbhotell – en plats som din hemsida hyr för att kunna synas på internet.

Serviceavtal

Med vårt serviceavtal ser vi till att din webbplats är kontinuerligt uppdaterad och säker.

Louise Morberg

Hör av dig!

Vill du bolla en idé eller veta mer om hur vi jobbar? Hör av dig till mig via formuläret nedan. // Louise Morberg Projektledare

Kontaktformulär