DISPLAY-

ANNONSERING

Genom att skräddarsy displayannonser efter dina mål och målgruppens preferenser kan vi optimera din marknadsföringsstrategi och skapa en starkare varumärkesnärvaro på den globala scenen.

Optimera din marknadsföring med en displayannons

Har du sett de där annonserna som dyker upp när du surfar runt på hemsidor eller scrollar i en app? Det kallas displayannonsering, när ett företag annonserar på ett annat företags plattform. Det kan vara både statiska bildannonser, responsiva bildannonser eller videoannonser.

Med den här typen av annonsering har du stora möjligheter att rikta och målgruppsanpassa annonseringen och på så sätt nå kunder som ännu inte har kännedom om eller sökt på dig. Hos oss jobbar experter på Google Ads som vet precis hur ditt erbjudande bör annonseras.

Google Ads

Genom att publicera annonser på Google ökar företag sin online-synlighet och rikta in sig på potentiella kunder som aktivt söker efter deras produkter eller tjänster.

Med Google Ads kan vi anpassa dina annonser genom att välja relevanta sökord och målgrupper, vilket säkerställer att dina annonser visas på de sidor med publik som har störst sannolikhet att vara intresserade av vad du erbjuder.

En annan fördel med Google Ads är att vi kan ställa in och justera din annonseringsbudget baserat på dina mål och behov. Dessutom kan vi spåra och analysera resultat med detaljerad statistik,

Bildannonsering

Bildannonsering är en grundläggande form av displayannonsering som fokuserar på att kommunicera budskap genom övertygande visuella element. Med en kreativ och ögonfångande bild kan företag framkalla starka känslor och förmedla sitt varumärkes värderingar. Genom att utnyttja rätt färger, komposition och typsnitt kan bildannonsering skapa en omedelbar anslutning med målgruppen och öka chanserna att konvertera intresse till åtgärd.

Responsiv annonsering

Med hjälp av algoritmer och automatisering anpassas bildannonserna dynamiskt för att säkerställa en optimal visuell upplevelse oavsett om målgruppen surfar från en dator, surfplatta eller mobiltelefon. Denna anpassningsförmåga ökar inte bara annonsernas effektivitet utan ger också en mer enhetlig varumärkesupplevelse över olika plattformar, samt matchar utseendet på utgivarens webbplats.

Videoannonsering

Videoannonsering har blivit en av de mest engagerande och minnesvärda formerna av displayannonsering. Videoannonsering visas vanligtvis i början av ett videoklipp, till exempel på YouTube. Det är perfekt för att presentera produkter och tjänster på ett mer djupgående sätt, visa kundberättelser eller till och med demonstrera användning av produkter i verkliga situationer. Genom att dra nytta av storytelling och visuell kreativitet kan videoannonsering ha en betydande inverkan på att öka konverteringar och intresse.

Vi kan även hjälpa dig med

SEO

Som en fullservicebyrå inom reklam och kreativ kommunikation

Displayannonsering

Med den här typen av annonsering har du stora möjligheter att rikta och målgruppsanpassa annonseringen och på så sätt nå kunder som ännu inte har kännedom om eller sökt på dig.

Sociala medier

Vi skapar innehåll och administrerar dina kanaler för att att nå ut till en bred och specifik målgrupp på en personlig nivå.

Profilprodukter

Vi skräddarsyr profilprodukter som inte bara representerar erat varumärke på ett autentiskt sätt, utan också engagerar och överraskar mottagarna.

Trycksaker

Vi formger alla sorters trycksaker till företaget. Allt från visitkort till storformat. Vad har du på gång?

Varumärkesutveckling

Vårt mål är att leda varje projekt till framgång genom noggrann analys, insiktsfull strategi och konsekvent mätning av resultat.

Nyhetsbrev

Tillsammans skapar ett värdefullt och relevant innehåll i dina e-postutskick. En effektiv kommunikationskanal som ökar dina chanser att engagera och inspirera dina befintliga kunder.

Strategi

Utifrån gemensamma strategier skapar vi skräddarsydda projektlösningar för små och stora företag.

Ljudbilder

Med en unik blandning av teknisk expertis och konstnärlig vision ger vi dina projekt ljudlandskap som inte bara hörs, utan också känns.

Röstinspelning

Med vårt dedikerade team skapar vi enastående röstinspelningar för voice-over och poddproduktion och tar vi din berättelse till nya höjder.

Webbproduktion

Är du på jakt efter en snygg, professionell och responsiv hemsida är Lightray rätt partner för dig! Vi utvecklar skräddarsydda lösningar som genomsyras av din unika identitet.

Grafisk formgivning

Vi designar ditt innehåll på ett snyggt och relevant sätt som underlättar för din målgrupp att hitta fram till dig!

Animering

Behöver du en informations- eller instruktionsfilm, eller realistiska skildringar av en produkt eller en funktion? Vi animerade filmer i både 2D och 3D som engagerar din målgrupp!

Film och video

Rörligt material är det mest effektiva sättet att skapa engagemang och synlighet på olika plattformar! Vi jobbar både med filmkamera, drönare och animering för att skapa ditt innehåll.

Foto

När du skall presentera dina produkter eller tjänster i professionella kanaler är det värt att få hjälp av en yrkesskicklig fotograf. Med rätt kamera, ljus och vinklar levererar vi bilder av högsta upplösning och kvalitet.

SEO

En välgjord sökmotoroptimering och SEO strategi kan hjälpa din webbplats att få mycket mer trafik genom att den visas högre upp i Googles sökresultat.

Content- & Copywriting

Det behövs olika typer av text i olika kanaler och för olika syften. Vi hjälper dig med produkt-beskrivningar, annonstexter och säljande texter.

Hostingpaket

Innan du kan komma igång med din hemsida behöver du välja ett webbhotell – en plats som din hemsida hyr för att kunna synas på internet.

Serviceavtal

Med vårt serviceavtal ser vi till att din webbplats är kontinuerligt uppdaterad och säker.

Hanna Petersson

Hör av dig!

Vill du bolla en idé eller veta mer om hur vi jobbar? Hör av dig till mig via formuläret nedan. // Hanna Petersson - SEO

Kontaktformulär