SMARTA LÖSNINGAR I EN DIGITAL VÄRLD

Koncept/Strategi

Att planera, undersöka och konkludera resultatet till en hållbar och priseffektiv plan är ofta så vi börjar våra projekt. Att ha en tydlig och långsiktig strategi är ett av våra viktigaste signum. Oberoende vad uppdraget gäller.

Innehåll/kommunication

För att kunna förmedla ditt budskap är vi noga med att vara välutbildade i de flesta digitala verktyg. Allt från film, ljud och bild till 3D och animering. Vi vet hur man skapar rätt innehåll, på rätt plats vid rätt tillfälle för att uppnå maximal räckvidd och ökat engagemang.

Analys/optimering

DIn vision gör sig extra bra på i rätt media, serverat till rätt målgrupp. Vår strategi innehåller precis just det som krävs för att vi ska kunna hjälpa dig att marknadsföra ditt erbjudande på rätt ställe vid rätt tidpunkt.

STÄRK DIN IDENTITET ONLINE

Vi vill skapa möjligheter för dig att fokusera på det DU är bäst på! 

Når ditt budskap rätt målgrupp? Hur ser dina målgrupper ut och vart hittar du dem? Är din hemsida uppdaterad och sökordsoptimerad? Vilka är målen med din marknadsföring? Frågeställningarna är ofta många och ansvaret för allt annat än själva kärnverksamheten kan bli tungt. Din tid är värdefull och därför ser vi till att avlasta, optimera och inte minst effektivisera din vardag, så att du kan fokusera på det DU är bäst på.

En leverantör, en kontaktperson, en fullservicebyrå. Inget krångel.

Case

Mellan himlens alla moln
Hela havet stormar på natten
Heja majken fjäderfä
Runt om i världen bor det hajar
Transporter är vårt mål!
Testföretaget levererar stort

Nyheter

20 November, 2023
Lightray är årets branschvinnare!
20 November, 2023
Hanna reder ut SEO
6 November, 2023
Projekt Husaby

BOOSTA DITT BESÖKSMÅL

Vart börjar man? Hur ska man tänka? Det är inte alltid lätt att orientera sig i besöksnäringens djupa djungel, speciellt när tiden redan är knapp. Vart ska man synas? Vem ska man kontakta? Vilka trender är aktuella just nu? 

Vi brinner lite (superdupermycket) extra för besöksnäring och har samlat på oss erfarenheter, kunskap och kontakter inom branschen som hjälper oss att göra ett extra bra jobb.

När du väljer Lightray som din leverantör möts du av en enorm passion, noggrannhet och ett genuint intresse för din verksamhet.