Aktuellt

Från Australien till Lightray för sökordsoptimering
Publicerad tis 15 augusti, 2023
Text av:

Vi välkomnar vi en strålande ny medlem till vårt team här på Lightray – Hanna Peterson, som har flyttat hela vägen från soliga Australien. Istället för på havet surfar hon nu på de digitala vågorna och tar sig an sökordsoptimering med samma precision, balans och djupa förståelse för strömmarna. Hannas glada personlighet är smittsam, hon sprider positiv energi både på kontoret och till er kunder!

Vem är du?
Jag tror att med en positiv inställning och nyfikenhet så kommer man långt med det mesta! Därför var det spännande för mig att få ta min examen i marknadsföring i Australien. Jag tror att ständig utveckling är den enda vägen framåt i dagens spännande, digitala samhälle, och i Australien fick jag chansen att lära mig otroligt mycket. Allt från SEO strategi och sociala medier, till surfing och vilka spindelarter som skall undvikas till varje pris!

Vad gör du hos Lightray?
Jag arbetar med SEO (sökmotoroptimering), hemsidedesign och Google.

Tre snabba

Vilket är soundtracket till ditt liv?
Det måste vara något glatt men inte för högt tempo, med en skön melodi. Kanske Alright med Supergrass.

Om du hade fått åka tillbaka i tiden till en dag i historien, vilken dag hade du valt?
Hmm svårt. Jag hade tyckt det var väldigt trevligt att få gå på en av de fina Gatsbyfesterna under 1920-talet och få uppleva den musiken och de vackra kläderna.

Vilken är din vanligaste använda emoji?
Min vanligast använda emoji är den glada med hjärtögon. Jag tycker att den är rätt mysig och kan användas i många situationer. Mina favoriter är dock solen och de dansande!