Skapa kontakter. Bygg ditt varumärke.

Företagsfilmer

Företagsfilmer är en kraftfull metod för att introducera ditt företags värden, kultur och tjänster till både nuvarande och potentiella kunder. De fungerar också utmärkt för intern utbildning, och kan belysa komplexa processer på ett enkelt och begripligt sätt.

Dessa filmer skapar en emotionell och intellektuell koppling, vilket gör dem effektiva för att bygga varumärkesförtroende och öka engagemang. I en värld där visuellt innehåll regerar, ger en välproducerad företagsfilm dig en konkurrensfördel.

Lightray  kombinerar kreativ talang med teknisk expertis för att skapa företagsfilmer som inte bara uppfyller utan överträffar dina förväntningar. Vår kundfokuserade process garanterar att vi arbetar nära dig från koncept till färdig produkt, säkerställande att ditt budskap förmedlas tydligt och effektivt.

Play Video
Biokube
Minireningsverk
Play Video
Bohus Fästning
Jul på Bohus
Play Video
Centern
Jessica
Play Video
Centern
Dan
Play Video
Centern
Hanna
Play Video
Centern
Henning

VÅRA TJÄNSTER

Din externa
marknadsavdelning

Som en fullservicebyrå inom reklam och kreativ kommunikation kan vi hjälpa dig med allt från strategisk planering och grafisk design till webbutveckling, sociala medier och mycket mer.

SEO
Sikta högre på Google och öka trafiken på din hemsida med kraftfull SEM.
Sociala medier
Tillsammans bygger vi ditt varumärke online med effektiv digital marknadsföring.
Grafisk formgivning
Skapa visuella berättelser som engagerar och imponerar med grafisk formgivning.
Film och video
Skapa utmärkande innehåll som engagerar och berör med rörlig media.

Från idé och innehåll till design, uppbyggnad och lansering

Dags för en ny hemsida eller förädla en du har?  Vi bygger din webbplats i WordPress med långsiktig design och stor möjlighet till utveckling. 

Kompletta webblösningar

Vårt mål är inte bara att skapa webbplatser som imponerar, utan som också kan fungera som ett effektivt arbetsredskap i din vardag med skräddarsydda funktioner baserat på dina unika behov och önskemål.

Allt under ett tak

Vi är inte bara experter på webbhotell och tekniska funktioner. Vi är också här för att ge din webbplats den extra omtanken den förtjänar. Med våra drift- och säkerhetssavtal kan du slappna av och låta oss ta hand om allt det tekniska.

Sikta mot stjärnorna (på Google)

Att synas högt upp på Google är som att erövra världen! Vi kanske inte kan erbjuda dig stjärnorna, men vi kan definitivt hjälpa dig att nå dem genom att använda vår grymma SEO-kunskap.

Sätt din berättelse i rörelse med våra film- och videolösningar

Utforska kraften i rörlig media för att förmedla ditt budskap på ett fängslande sätt. Med innovativa metoder och vår fullt utrustade studio tar vi din visuella kommunikation till nya höjder och hjälper dig uppnå:

Ökat engagemang

Rörlig media fångar tittarnas uppmärksamhet snabbare och berör dem oftare på en emotionell nivå, vilket resulterar i ett ökat engagemang.

Breddad räckvidd

Videor delas ofta i sociala medier och har potential att nå en bredare publik, vilket ökar din varumärkes räckvidd.

Effektiv kommunikation

Komplexa idéer eller produkter kan enkelt förklaras med rörliga medieformat, vilket gör det enklare för målgruppen att förstå.

Varumärkesidentitet

Genom att skapa unika och minnesvärda videos kan du förstärka din varumärkesidentitet och urskilja dig från konkurrenterna.

Sökmotoroptimering

Rörlig media harmonierar ofta bättre med olika algoritmer, vilket ökar chansen att din webbplats rankas högre i sökresultaten.

Ökad konvertering

Videos kan öka konverteringsgraden eftersom de effektivt övertygar tittarna att agera, som att köpa eller kontakta företaget.

”Jag har haft förmånen att arbeta med många företag inom branschen, men Lightray står verkligen ut som en av de bästa. Jag har haft privilegiet att se deras passion och engagemang för deras arbete på nära håll och rekommenderar dem varmt till alla som söker högkvalitativa tjänster inom foto, film och webb”.

Johan Norling
Ledutvecklare och regional ledsamordnare, Västkuststiftelsen

”Att jobba med Anders och Ronja på Lightray ger inte bara kvalitet utan även många roliga skratt. De kan konsten att förena yrkesskicklighet och kreativitet med glatt humör. Resultatet blir strålande och man har roligt på vägen. Jag rekommenderar varmt alla att anlita Lightray”.

Ingrid Törnqvist
Fd nyhetskorrespondent på SVT Nyheter

”Vi vill verkligen betona hur Lightray har blivit en del av vår familj på Café Torpet. Med deras kreativa lösningar har de inte bara ökat vår synlighet online, utan de har också hjälpt oss att skapa en starkare relation med våra besökare. Resultaten talar för sig själva med en märkbar ökning av såväl besökare och gästnätter som följare på sociala medier.”

Johnny Hagberg, Nettan Johanssen
Egenföretagare och ägare av Café Torpet

FÖRTYDLIGA ERBJUDANDET

Idé & Koncept

FÖRÄDLA DIN FÖRETAGSIDENTITET

Innehållsproduktion

TRADITIONELL TYDLIGHET

Tryck & print

ATT SYNAS ÄR ATT FINNAS

Digital marknadsföring

DOKUMENTÄRPRODUKTIONER

Lightray PICTURES

FÖRTYDLIGA ERBJUDANDET

Idé & Koncept

FÖRÄDLA DIN FÖRETAGSIDENTITET

Innehålls-produktion

TRADITIONELL TYDLIGHET

Tryck & print

ATT SYNAS ÄR ATT FINNAS

Digital marknadsföring

DOKUMENTÄRPRODUKTIONER

Lightray PICTURES