Välkommen till Husbil.TV

Motorjournalisten Peter Sundfeldt är programledare för en ny satsning om Husbilar och husvagnar. Bakom satsningen står annonsföretaget Campiore i samarbete med Lightray som står för produktionen av programserien.

Motorjournalisten Peter Sundfeldt tar temperaturen på Husbils-Sverige

Husbils- och husvagnsägandet exploderar idag och blir vanligare och vanligare. Inte bara som vår- och sommarnöje utan även höst och vintersäsongen utgör en allt större del av utnyttjandegraden.

Många kör också ner sin bil till södra Europa och flyger hem när det behövs, för att sedan flyga tillbaks för fortsatt resa med husbilen. Bland husbils- och husvagnsägarna så finns det en stor entusiasm och intresset är mer än bara att äga. Man vill utveckla och prova nya möjligheter i samband med sitt intresse. Man köper till elcyklar eller kanske någon moped osv. Detta kan man också se på den stora och expanderande tillbehörsmarknaden. 

HusbilsTVs målsättning och publik

Vår målsättning är att tillgodose en bred publik, säger Peter Sundfeldt, med det gemensamma intresset runt husbil och husvagn. Det kan vara allt ifrån campingfolk som vill umgås  och socialisera till  familjer som gör resor i Europa eller pensionärer som är med i någon intresseklubb. HusbilsTV skall innehålla något för alla. Målet är att vi även skall stimulera tillväxt i branschen genom att locka fler att köpa ett mobilt hem. Jag har ingen erfarenhet av camping i husbil men min erfarenhet inom motorsport gör att jag lätt kan se fördelarna med ett mobilt hem. Att det dessutom är en motor inblandad gör ju saken ytterligare intressant fortsätter Sundfeldt.

 

Innehåll

Som programledare ser vi Peter Sundfeldt tidigare känd från Motorjournalen i TV5 och TV9. Peter blir vår ciceron och testare, nyfiken går han till botten med husbilar, husvagnar, tillbehör och ställplatser. Peter blir en objektiv bedömare av testobjekt men HusbilsTV är ingen testkanal. Programmet syftar till att vara underhållande, vänligt och inbjudande.
Varje avsnitt innehåller följande delar……

Vi följer med Peter på en resa till en utvald ställplats. Längs resan presenterar Peter olika inslag som är följande.
Vi testar en ny husbil
Vi letar upp en begagnad vagn eller husbil som får en genomgång av vår ciceron.
Peter besöker en entusiast av något slag. Det kan vara någon som jobbar med ett renoveringsprojekt eller kanske en samlare av husbilar eller liknande.
Varje program innehåller också en test av något nytt campingtillbehör.
Väl framme på ställplatsen så tar vi temperaturen på lokalproducerad mat eller dryck. Allt från kött till lokala ölproducenter.

Produktion

Lightray productions är stolt leverantör av projektet och har skrivit ett 2 årigt avtal med annonsföretaget Campiore. Det blir en rolig produktion för alla inblandade säger Lennart Waern ansvarig försäljningschef för Husbil.TV

Vi söker annonsörer

Vi söker annonsörer till programmen. Vår ambition är att du ska synas i rätt sammanhang och hos rätt målgrupp. Är du intresserad? Hör av dig till oss så berättar vi mer!!

Trailer

Nedan kan du se en trailer som är en förhandsvisning på hur produktionen kommer att se ut! Vill du se hela pilotavsnittet? Fyll i formuläret nedan så skickar vi ett mail direkt till dig med länken till filmen!

[zigaform-estimator id=”2″]